If you do NOT want to JOIN them, BEAT them


Gisteren voorspelde ik dat Liverpool in de halve-finale ging winnen van Barcelona met 4-0, omdat ze VORIG JAAR moedwillig de CL-finale hadden verloren, omdat dit TOEN ook al was voorspeld door de hogervermelde SIMPSONS-CARTOON, die echter DIT JAAR in een voetbal-meme-facebook-groep "na de 3-0-nederlaag in Barcelona van vorig week" werd gebruikt om te zeggen dat ze DIT JAAR niet eens de CL-finale gingen halen.

Opmerkelijk is ook dat de Simpsons hadden voorspeld dat Trump de US-president ging worden op 9-11-16 en dat de CL-finale op 1-6-2019 in het Amerikaans wordt genoteerd als 6-I-I9, wat zonder de streepjes herschreven wordt tot 9III6 en 6II9, wat dus na een draai van "180 graden" (m.a.w. het op zijn kop zetten van de feiten) niet kan worden gezien; omdat er exact hetzelfde cijfer-reeks ontstaat, nl. 9III6 en 6II9.... 

PS. Zoals de Denen in 1992 het EK-voetbal wonnen, na hun goedgekeurd EXIT-referendum, zo ook gaat de UK nu hetzelfde doen na hun goedgekeurd BREXIT-referendum (en legt men zich daarna ook neer bij de niet-realisatie van de Brexit) .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Perspektief bij de MAY-DAY van MAY op 7-6-2019

EU verliest moedwillig van 4 Engelse Ploegen om BREXIT tegen te gaan